miercuri, 10 noiembrie 2010

Supa de kabu umplut

Photobucket
Supa de pui 300-400 ml,carne de pui (tocata)-100 gr,1/2ceapa tocata,3-4 kabu ,sare ,piper si patrunjel.
Scobiti Kabu in mijloc .Amestecati carnea tocata cu sare,piper si cu ramasitele de la Kabu(ce scoateti in urma scobiri) si amestecati bine.Umpleti Kabu cu aceasta umplutura si adaugati-le in supa fierbinte.Fierbeti pt 15 minute.KAbu fierbe foarte repede,deci ,mare grija.
Serviti cald cu patrunjel verde.

6 comentarii:

Blueeyes spunea...

Asa este pansy,seamana agulie , dar nu este la fel ,nici la gust si nici la aspect.....inafara faptului ca este rotunda.

Blueeyes spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Blueeyes spunea...

Multumesc mult Pansy pt premii,am sa trec sa le ridic cat de curand!

lauralaurentiu spunea...

Te rog frumos, daca doresti sa ma ajuti, o sa iti solicit un minim efort, acela de a inlocui in blogroll-ul tau Cuina Banateana cu Retete ca la mama (asa se numeste blogul meu de azi) si linkul este www.retetecalamama.ro. Iti multumesc din suflet. Daca te intereseaza si un schimb de bannere, eu il accept cu bucurie. Laura Laurentiu - Retete ca la Mama.ro

VertAnge spunea...

Unde gasesc si eu kabu din asta?:)

pansy spunea...

stafeta prieteniei te asteapta !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...