
Aveti nevoie de 12 ~ feliute de carne de porc faiate finut,varza tocata un sfert sa zic asa,ceapa verde 3-4 firicele,usturoi ras 1-2 catei.
Pt sos aveti nevoie de ;miso 1,5 Tbsp,soy sos 1,5Tbsp,sake 1Tbsp,ulei de susan 1tsp,zahar 1tsp,cochiugean(sos chinezesc)1 tsp.

Varza se spala si se taie marunt se pune intr-un vas se acopera cu lap(folie de plastic) si se da la microunde (600W) pt 3 minute.Dupa se ia folia si se lasa sa se raceasca.
Se prepara sosul prin amestecarea tururor ingredientelor si adaugandusturoiul pisat.
Se pun 4 feliute de carne petrecute ca in imaginea de mai sus si se ung cu sosul obtinut
,pe mijloc se pune putin din varza si se ruleaza.Asa procedati cu toata carnea!

Se incinge cuptorul la 180C si inainte de a pune sarmalele la cuptor se mai ung o data cu sos la suprafata.
Se coc pt 10 minute dupa care se mai ung o data cu sos,se continua coacerea pt inca 20 minute.Daca se coc prea rau la suprafata si credeti ca se ard ,acoperiti cu o folie de aluminiu.

Se orneaza cu varza ramasa si cateva frunze de ceapa verde...sau dupa preferinta fiecaruia!
Un comentariu:
am gasit o reteta pe gustul meu.tare as mai vrea sa stiu vesti despre tine.astept cu nerabdare.
Trimiteți un comentariu