
Truffes cu Caise
144 gr de ciocolata de menaj alba,24 gr-unt fara sare,54gr-frisca lichida,12ml-lichior de cirese,54 gr caise uscate ,almonds - 100gr
Puteti folosi pudra de cocos in locul alunelor.
Se rade ciocolata sau se rupe in bucatele si se topeste pe o baie de aburi.Intr-o alta craticioara se incalzeste frisca dupa care adaugam untul si amestecam bine pana s-a topit complect.
Se pune peste ciocolata si se amesteca.Se adauga lichiorul de cirese si la urma se pun caisele taiate marunt(tinetile putin in apa calduta ).Se pune hirtie de pergament intr-o tavita mica si se da la rece pt cateva ore bune.Se scoate si se formeaza bilute care se tavalesc prin almonds.

Truffes cu Prune.
144 gr-ciocolata de menaj,unt fara sare-24gr,frisca lichida-78 ml,cogniac-14 cc,prune uscate-84gr,nuci pisate si prajite in prealabil-100 gr
Se prepara la fel ca cea Alba cu caise!
7 comentarii:
Eu te astept ca arata asa de bine ;)
Un week-end placut iti doresc :)
Multumesc mult Olguta!Intradevar au fost foarte gustoase amandoua....un week-and placut si tie!
astept si eu reteta ,ca arata tare bine bilutele tale
Panseluta draga,multumesc pt vizita si incearcale ,sunt delicioase!O zi buna...
la mine pe blog 2 premii pt tine!
salut :)
primiti cu provocarea?:) provocarea la fericire, noul premiu ce circula in blogosfera. daca vrei sa intri in joc , provocarea te asteapta pe blogul meu,isi face siesta! o zi superba !:)
am sa le incerc in mod sigur.te asteapta un buchet mare de flori la mine pe blog,chiar daca te cheama sau nu ca pe-o floare.
Trimiteți un comentariu