
Aveti nevoie de 8 -12 ciuperci mari, 2 fire de ceapa verde,2 linguri de coriandru tocat marunt,(daca nu aveti puteti folosi si pudra)100gr-carne amestec(vita si porc) 100 gr creveti(ebi),putin chimbir,sare,piper,1 lingura ulei de susan si 3 linguri se soy sos si 1-2 cateii de usturoi.

Se curata creveti si se taie cubulete,carnea se toaca ,ceapa se maie si ea marunt,chimbirul si usturoiul se rad.
Se amesteca toate ingredientele impreuna cu uleiul si cele 3 linguri de soy sos.

Ciupercile se curata cu un prosop umed si se sareaza si se pipereaza pe dinauntru dupa care se umple fiecare ciupercuta cu pasta de carne obtinuta.
Se pun intr-o oala pentru preparare la aburi si se tin 8-9 minute.Se servesc calde.

3 comentarii:
Bune ciupercile si cu creveti in umplutura ...mersi de idee!
Eu de obicei le umplu doar cu carne sau cu branza .
Iti doresc un 2010 cu sanatate si numai bine!
La multi ani!
Cu placere Nicoleta....Fie ca anul care vine sa va gaseasca sanatosi si voiosi!
Felicitari pentru toate bunatatile!!!
Multumesc mult pentru vizite si comments!!!pup
May all your dreams come true and may you be blessed with all the best things in life! Happy New Year 2010! XO
Trimiteți un comentariu