marți, 20 ianuarie 2009

Brownies prisiens (negrese)

INGREDIENTE:
Ciocolata vrac (Cu cacao)-140 gr, Ciocolata alba -85gr,Unt fara sare -85gr,Lapte -70ml,Oua -100 gr(cam 2 buc),Faina -75g,rpraf de copt - 2gr,Coaja de portocala(confiata) -80gr,Nuci -80gr,Cointreau (liqeour de portocale) -30ml.

Mod de preparare:Coaja de portocala si nucile se taie cubulete de cam 5 mil.Ciocolata faramata si untul se topeste la bain-maren ,cand ajunge la o temperatura de 40 C se adauga laptele,zaharul si oul amestecat in prealabil.La urma se adauga ,coaja de portocala,alunele si la urma faina.Intro tava de 23 latime pe 30 inaltime se pune o foaie de pergament si se pune compozitia obtinuta la cuptor.Temp 160C cam 20 min ,daca mai este nevoie mai bagati 5 min,la urma se unge cu cointreau cu ajutorul unei pensule .....

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...