
600 grame de carne amestec(vita si porc),putin usturoi tocat marunt,2 linguri de pesmet ,1/2 ceapa tocata marunt, si un ou,sare si piper,putin bicarbonat.

Am amestecat tot si am impartit in 4 se oate si 5.

Am facut 4 hamburgeri

Am pus 2 linguri de ulei intr-o tigaie si am pus hamburgeri in tigae.Am copt pana a prin o culoare aramie si i-am intors invers. se coace inca 1 minut dupa care se acopera cu un capac si se continua coacerea.
Am servit cu salata de ardei gras si ca sos am folosit oroshi daikon(ridichie rasa)amestecat cu putin soi sos,wasabi joyu( Soi sos amestecat cu hrean) si demiglase sous ....a fost foarte delicios
2 comentarii:
Hi, Blue Eyes. How are you? I'm back to look your blog and your delicious recipes. Kisses
Hi Clausewitz!I'm fine thank you... 100 kisses from me to you!
Trimiteți un comentariu