sâmbătă, 29 mai 2010

Asari Pasta

Photobucket
Asari(scoici)aproximativ 25 buc
Spaghete-300gr-350gr
Usturoi-2 catei
Ardei iute-1buc(mititel)
Ulei de masline 4 Tsp
Vin alb-3-4 Tsp
Piper putin si sare dupa gust.
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj inasa fel incat sa fie gata o data cu'' sosul''.
Se pune uleiul de masline intr-o tigaie si se adauga imediat usturoiul taiat marunt si ardeiul iute taiat si el rondele .Cand acestea si-au lasat aroma,adaugati scoicile dupa care acoperiti tigaia cu un capac.Cand acestea au deschis carapacea,inseamna ca sunt gata si adaugati vinul si la urma sarea si piperul.Amestecati cu spaghetele si serviti .

Un comentariu:

pansy spunea...

trebuie sa fie foarte bune !ar erge si un ice tea langa ele,asa ca te invit la o lepsa ceainaristica la mine pe blog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...