
Mai simplu nu se putea!
Avem nevoie de 16 felii de muschi de carne de por ,16 mini tomato,si tot atatea frunze de bassil,sare si piper ,1 ou si pesmet .
Se intand feliutele de carne si se condimenteaza.Se adauga cate o frunzulita de bassil si cate o rosie ,dupa care se inpacheteaza ca niste bilute.Se dau prin ou, si la urma prin pesmet,se prajesc in ulei la 170C timp de 4-5 minute.
6 comentarii:
Super rapid,super DELICIOS.Cat de curand o incerc*-*
Arata foarte bine!!!!!Iar reteta este destul de simpla,multumim mult;)
Te astept pe blogul meu sa mai ridici un premiu!!!!!!!!!
Mamichan,dulce ca intotdeauna....multumesc pt vizita si pt premiu.
SALUTARI DIN ROMANIA ! Totusi....atat de departe???????? Felicitari pt toata stradania culinara ! Te sarut!
L'automne
Multumesc frumos pt vizita ,felicitari si nu in ultimul rand pr pupic....Ne cunoastem?De ce anonim??
Foarte-foarte buna reteta, o incerc si eu cat de repede, multumim!
Trimiteți un comentariu