joi, 19 martie 2009

Tori no sappari-ni (JP)

Photobucket
Ingrediente:

16-ciocanele de pui
4-oua fierte in prealabil
1-buchetel de Brokoli
20 gr - shoga(ghimbir)
2-catei usturoi ras
1 cup- otet (aici in Jp se foloseste cel de 4,2%)mult mai slab decat cel din Ro.
1 cup-soy sos
1/2 cup-apa
6- linguri de zahar.

Mod de preparare:

Se spala si se sterg de apa copanelele .Se rade usturoiul si shoaga(ghimbirul) si se pune in oala in care urmeaza sa fiarba puiul.
Se introduc ciocanelele si se amesteca bine . Se introduce soy sosul ,otetul,apa si zaharul si se fierbe timp de 30 minute.Din cand in cand se ia spuma lasata .
Ouale fierte si curatate in prealabil e introduc si ele peste ciocanele cu aproximativ 5 minute inainte de a opri focul.
Se orneaza cu oua si brokoli.

Pe portie 320K

timp de preparare 30 min.

4 comentarii:

KRITIKON spunea...

Mutumiri pentru vizita, mii de salutari...

Mamichan spunea...

Foarte bine arata!!!!!!!Felicitari si mult spor la bucatarie si de acum incolo:)
Te astept pe blogul meu sa ridici doua premii!!!!!!Pt ca le meriti;)

Blueeyes spunea...

MAmichan multumesc mult pt laude si nu in ultimul rand pt premii....

pansy spunea...

uite ce fac io,in loc sa fac curat in bucatarie si sa ma apuc de lucru cu bunatatile tri,ise de tine.citesc toate retetele cu iz japonez !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...