
Ingrediente:pt o portie
80 gr-atsuage =(Fried tofu)
85gr-ardei verde(piman)
20 gr-hakusai(varza chinezeasca)
1bsp-naga neghi(ceapa verde)tocat marunt
1bsp-usturoi tocat
1bsp-shoga(ghimbir)tocat si el marunt
2 ssp-osake
1ssp-oister sos
1ssp-ulei de susan
Mod de preparare:Atsuage se opareste si se taie bucatele la 7-8 mm,hakusai-ul si pimanu-ul se taie bucati cat iei in gura o data.
Intr-o tigaie se pune uleiul de susan si adaugam imediat usturoiul,shoga(ghimbiru) naganeghi.
Se incalzeste la foc mic si cand a au lasat aroma se adauga Atsuage, hakusai-ul si ardei-ul verde ,se coace totul la foc mare cateva minute.
Cand legumele sunt destul de coapte,se adauga ,osake,oister sos-ul dupa care se opreste focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu