miercuri, 28 ianuarie 2009

Peste Mekagiki cu sos de rosii


Photobucket

Pt 3 persoane... 304 Kalorii ,preparare in 10 minute!

3-mekagiki,3-rosii,2 catei de usturoi dar pe razatoare (oroshi niniku)pudra de curry,cat luati intre degete,comughico(faina) ,bs2,sare,piper,oliv oil 3 linguri,3 cartofi si ce verzitura vreti,brokoli sau pastai dalea verzi......

Preparare:

Se pipereaza si se sareaza pestele dupa care se presara pudra de curry si faina pe ambele parti.Intr-o tigae incinsa se pun 3 linguri ulei de masline si imediat se pune usturoiul,lasati cateva secunde si puneti pestele . Cand acesta este prajit pe o parte si a prins o culoare aurie se intoarce si pe partea cealalta.Se da pestele pe jumatate din tigae si in cealalta jumatate se pun rosiile taiate cubulete si se prajesc impreuna fara a le amesteca,se sareaza si se lasa pana pana la 5 minute dupa care se opreste focul.

Intere timp puneti cuptorul cu microunde 3 cartofi invelti in lap(folie de plastic)si dati la W600 cam 3-4 minute in functie de marimea cartofilor.Se pune pe o farfurie o bucata de peste cu cateva linguri din sosul de rosii si un cartof copt si un buchet,doua brokoli.....si se serveste.
Usor si delicios

Poza este facuta dupa revista din care am luat reteta!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...