sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Onion gratin soup

Photobucket

Aveti nevoie de 4 cepe mari ,cateva cuburi de unt,4 felii de paine prajita , 100 grame de cascaval ras si 1,5 L -2L soup stock (in functie de cata supa vreti sa obtineti),sare si piper dupa gust.

Pt a realiza acesta supa trebuie sa fiti incarcati cu multa rabdare deoarece ceapa trebuie calita in asa fel in cat sa se maroneasca dar sa nu se arda.Daca cumva se ard cateva ,le scoateti imediat afara deoarece acelea vor face ca supa sa devina amara.

Taiati cepele solzisoari si le adaugati intr-o cratita impreuna cu untul. Trebuie sa caliti la ceapa in jur de 1 ora.... mai adaugati din cand in cand cate un polonic de supa .
Cand a capatat o culoare maronie ca cea din imagine puneti toata supa ramasa si continuati sa fierbeti tot la foc mic pt inca 20 minute acoperind cratita cu un capac.
Preincalziti cuptorul la 200C.
Repartizati supa in castronele termo rezistente ,puneti cate- o feliuta de paine prajita sau chiar jumatate daca sunt prea mari si presarati cascaval ras de-asupra.Dati la cuptor pana se gratineaza cascavalul .Se serveste fierbinte.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...