luni, 12 octombrie 2009

Muffin's cu gem de caise

Photobucket

Aveti nevoie de 200 gr faina calitate superioara,8 gr praf de copt,unt fara sare-100 gr,zahar-100 gr +40 miere,2 oua si 100 ml lapte.Gem de caise100 -150 gr.

Untul se pune intr-un castron si se freaca bine pana devine ca o spuma.Se adauga zaharul putin cate putin .Se amesteca bine .
Atentie!Inainte de a adauga ouale se pune 2 lingurite din faina inainte peste unt(pt a nu se taia atunci cand adaugati ouale.
Se adauga mierea se amesteca si dupa aceea se adauga ouale putin cate putin.
Se adauga jumatate din faina ramasa intr-o sita si se cerne peste compozitia de unt amestecand incet .Se adauga si jumatate din cantitatea de lapte .Se amesteca pana este tot lichidul absorbit.Se adauga restul de faina si la urma restul de lapte.

Se umplu pe jumatate formele si se adauga cate-o lingurita de gem de caise dupa care se complecteaza cu crema de muffin's obtinuta.Se mai pune in top inca o lingurita de gem daca se doreste.
Se coc la 180 C pt.20 minute.

2 comentarii:

Nina spunea...

Hello beautiful, sint superbi muffins ai tai cu gem de caise! YUMM!
(p,s, la tine pe blog arata 3 oct. cind ai postat si la mine arata ca ai postat cu 4 ore in urma ...funny!!!:))XO

Blueeyes spunea...

Buna Nina si merci pt vizita!Da am pus poza pe data de 3 in calculator si am salvat-o ca postare nefinalizata....si acum cand am postat-o ,nu i-am mai schimbat data...
merci mult pt sesizare!
puuup dulce!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...