duminică, 5 aprilie 2009

Mini tomato no niku zutsumi fried

Photobucket

Mai simplu nu se putea!
Avem nevoie de 16 felii de muschi de carne de por ,16 mini tomato,si tot atatea frunze de bassil,sare si piper ,1 ou si pesmet .

Se intand feliutele de carne si se condimenteaza.Se adauga cate o frunzulita de bassil si cate o rosie ,dupa care se inpacheteaza ca niste bilute.Se dau prin ou, si la urma prin pesmet,se prajesc in ulei la 170C timp de 4-5 minute.

6 comentarii:

julia spunea...

Super rapid,super DELICIOS.Cat de curand o incerc*-*

Mamichan spunea...

Arata foarte bine!!!!!Iar reteta este destul de simpla,multumim mult;)
Te astept pe blogul meu sa mai ridici un premiu!!!!!!!!!

Blueeyes spunea...

Mamichan,dulce ca intotdeauna....multumesc pt vizita si pt premiu.

Anonim spunea...

SALUTARI DIN ROMANIA ! Totusi....atat de departe???????? Felicitari pt toata stradania culinara ! Te sarut!
L'automne

Blueeyes spunea...

Multumesc frumos pt vizita ,felicitari si nu in ultimul rand pr pupic....Ne cunoastem?De ce anonim??

MONONOKE KITCHEN spunea...

Foarte-foarte buna reteta, o incerc si eu cat de repede, multumim!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...