joi, 22 ianuarie 2009

Pui sote cu legume

Photobucket




ingrediente:

Pulpa pui dezosata 250gr,sisito 10 buc,simegi ciuperci un pachet, sare,piper,oliv oil,si puci tomato cam 6-10 buc.

Sos maburu..2 bs maioneza,mustar arabiki bs2,ketchup bs2 si se amesteca.

Puiul se taie in bucati (cat se ia o data in gura))se sareaza si se pipereaza. Se incinge o tigae ,si se prajeste puiul pe ambele parti .Intre timp puneti shishito langa pui sa se coaca putin .Dupa ce shishito s-au copt,le scoateti pe o farfurie si puneti ciupercile,cand acestea sunt coapte ,le scoateti si pe ele pe o farfurie si incercati puiul daca este copt indeajuns.La sfarsit se adauga si puchi tomato pt a se coace si ele putin.La urma se adauga toate in tigae si se amesteca de 2-3ori ,fara sa storciti rosiile. Se serveste cu sosul maburu....

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...