luni, 23 februarie 2009

Piept de pui umplut cu cascaval

Photobucket

Ingrediente:
Carne de pui (sasami) 8 buc. cascaval 8 sticuri,8 frunze de basil,sare, piper, 1 ou si pesmet.

Pt sos aveti nevoie de:
Smantana (souer creem) 1/4 cap,unt-30gr, supa -1/4 cap, mustar 2bsp,sare si piper dupa gust iar in caz ca iese prea moale se adauga puin amidon(katakurico)

Cum procedati:
Se iau bucatile de sasami sau piept de pui si se cresteaza in doua,dupa care se bate putin carnea cu dosul ciocanului de bucatarie pt a intinde carnea putin(atentie sa nu se rupa) se sareaza si se pipereaza, dupa care se adauga o frunza de basil si un stic de cascaval.Se ruleaza cu grija .Inainte de a le praji se trec prin ou iar la urma prin pesmet.
Se incinge uleiul la o temperatura de 170-180 C si se coc pana prind o culoare frumos a ramie.

Sosul:Se pune supa la foc mic si se introduce untul ,cand s-a incalzit putin se adauga mustarul si la urma souer creem-ul,daca sosul nu este destul de legat ,puteti adauga putin amidon...

Este o reteta usor de facu si foarte apetisanta...

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...