miercuri, 28 ianuarie 2009

Salam de biscuiti

Photobucket

Ingrediente:250 grame biscuiti Marie sau Petit Beurre, 100gr unt fara sare,4 bs zahar,2 galbenusuri,1 bs cacao,rahat de fructe,si esenta de rom 50 ml.
Mod de preparare:Biscuiti se trec prin masina de tocat sau orice altceva pt ai marunti.
Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile,pana compozitia devine spumoasa.Se adauga o lingura de cacao,romul,rahatul si la urma biscuitii pisati,se amesteca bine.
Se formeaza salamul pe o folie de celofan presarata cu zahar sau cu ce vreti voi si se da la rece pana a douazi.

Reteta o fac de catva ani buni....o am de pe ambalajul biscuitilor Petit Beurre.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mi se pare interesanta reteta asta ,eu o fac cu sirop de cacao fiert...sti tu ,dar asta parca se face mai repede,am sa incerc intr-o zi.

Blueeyes spunea...

Asa este lissa, se face foarte usor,numai sa scoti untul din timp de la frigider.....Eu il faceam inainte foarte des,asta pt ii placea sotului meu foarte mult ,iar pe urma am inceput sa-l fac pt uni dintre prieteni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...