vineri, 26 februarie 2010

Supa de rosii cu oua Romanesti

Photobucket

Mai simplu de atat nu se poate!
Aveti nevoie de 600 ml supa de pui sau 2 cuburi Knor diluate in 600 ml apa,2 catei de usturoi ,2 linguri ulei de masline, 15 bucati de rosii micute si 3 oua ,sare si piper daca mai trebuie.
Intr-o oala se pun cele doua linguri de ulei de masline si se adauga imediat usturoiul strivit putin cu dosul de la cutit,cand usturoiul si-a lasat aroma se dauga supa.Se lasa sa fiarba iar cand da in clocot se da focul mic si se adauga rosiile.Cand incepe sa crape coaja rosiilor se mai dau intr-un fiert doua dupa care se opreste focul.
Intre timp preparati cele 3 oua (oua romanesti)daca se poate sa fie gata o data cu supa.
Se serveste calda adaugandu-se cate iun ou in fiecare portie si patrunjel proaspat .

4 comentarii:

Mihai Zamfiroiu spunea...

mama ce pofta mi-ai facut ...

maine ii dau ideea Magdei !!!

o zi buna iti doresc.

pansy spunea...

am mai vazut aceasta reteta dar nu am incercat-o.
vrei sa facem schimb de bloguri.eu te-am trecut deja la mine.
pe curand

Blueeyes spunea...

Buna Pansy si bine ai venit.
Nu prea inteleg ce vrei sa spui prin a face schimb de bloguri?

Gospodina de Criza spunea...

Si mie imi place supa de rosii, dar cu oua nu am incercat.Am sa o fac si eu.
Si, multumesc mult pentru vot! Te mai astept. Poti apasa pe steluta in fiecare zi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...