vineri, 19 martie 2010

Ghyu-don

Photobucket

Pt o persoana aveti nevoie de:
200 gr- orez fiert
70 gr-carne de vita "fanjurata"
40 gr-ceapa(taiata pestisori)
Dashi jiru 1/2 cana
soy sos-Tbsp 1
zahar-o lingura

Se incinge o tigae si se pune putin ulei se caleste carnea si cand si-a schimbat culoarea se adauga ceapa si imediat se adauga dashi jiru+soy sosul+zaharul si fierbe totul pana scade cantitatea de lichid la jumatate.
Se pune orezul cald intr-un bol se niveleaza si deasupra se pune carnea .
Se serveste cald cu ghimbir murat .(am sa revin cu reteta pt ghimbir)

3 comentarii:

Elena Toma spunea...

De-abia astept reteta. Imi pare rau ca nu am mai trecut pe aici, dar acum am facut un tur de forta. Un weekend placut!

Blueeyes spunea...

Elena T,multumesc pt vizita si cand ai timp te mai astept.

miha-akita spunea...

Ana,bine te-am gasit,ce de bunatati aici,ma lasi sa zabovesc putin?sa salivez ,sa inghit in sec,apoi sa ma inspir si eu ptr zilele cand sunt in pana de idei...puppp si felicitari...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...