marți, 21 septembrie 2010

Salata de Goya picanta

Photobucket

Aveti nevoie de: - 120 gr Goya curatat si taiat solzisori nu foarte subtiri.
-160 gr Tofu scurs bine de apa si taiat in feliute de 5mm.
- 40 gr morcov taiat fin.
-Putin ghimbir ras si putin Aka Tongarashi(Ardei iute rosu).
-Ulei-2 lingurite si jumatate.
-sare putin si soy sos o lingurita .
Dupa ce taiati Goya ii puneti intr-un castron si ii frecati cu putina sare .II lasati asa pt 5 minute dupa care ii clatiti cu apa rece si ii scurgeti bine de surplusul de apa.
Intr-o tigaie se pune uleiul si imediat ghimbirul si ardeiul iute.Cand acestea si-au lasat aroma adaugati morcovul si Goya.Prajiti totul la foc iute 1-2 minute amestecand continuu dupa care adaugati tofu ,sarea si soy sosul.

Un comentariu:

naty spunea...

Foarte intesanta reteta....pacat ca nu se gasesc siin tara toate ingredientele...prima data aud de Goya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...